kirkon kuva

Jumalanpalvelus ja yleinen seurakuntatyö

Kärsämäen seurakunnan sanajumalanpalvelus tai messu pidetään pääsääntöisesti Engelin kirkossa klo 10.00. Kesäaikaan myös Paanukirkon kellot kutsuvat  juhannuksesta heinäkuun loppuun jumalanpalvelukseen. Jumalanpalveluksen alkamisaika voi olla myöhäisempi kuin klo 10.00, etenkin kaksoispyhän jälkimmäisenä pyhänä. Keväisin ja syksyisin järjestetään koululaisjumalanpalvelukset. Päiväkoti-ikäisille on pääsiäis- ja adventtihartaudet.

Kirkossa pääsisäänkäynnin eteisessä on ESIRUKOUSLAATIKKO, joka tyhjennetään juuri ennen jumalanpalvelusta, esirukouspyynnöt luetaan yleisessä esirukouksessa anonyymisti, nimettöminä!

Tekstinlukijoita ja muuta apua otetaan aina vastaan!! Otapa yhteys khraan, Heikin tavoittaa : 040-8675096

Jumalanpalvelus

Suora lähetys kymmeneltä sunnuntaisin ja pyhäpäivisin. (Poikkeuksia lukuunottamatta) Lähetyksessä voi valitettavasti olla häiriöitä aika ajoin.

-------------------------------------

Heikki Valkama