kuoro

Musiikki ja kuorotoiminta

Halleluja! Hyvä on Jumalaamme sävelin kiittää, ihanaa on virittää ylistyslaulu! Ps. 147:1

Juhlat

Vihkimisessä ja siunaustilaisuudessa käytettävän musiikin ja virsien suhteen on suotavaa ottaa yhteyttä kanttoriin hyvissä ajoin. Kanttorin kanssa voi sopia ajan kirkkoon esim. häämusiikin tutustumiseksi. Kirkollisissa toimituksissa käytettävä musiikki tulee olla sopusoinnussa tilaisuuden luonteen ja tilan kanssa. Saat yhteyden helposti vaikkapa sähköpostilla.

Laulattaako?

Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus. Laulamme vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmistoa klassisen kirkkomusiikin helmistä uusimpiin hengellisiin lauluihin. Harjoitusten alussa on äänenmuodostusta ja aluksi on mahdollista saada myös yksilöllistä ohjausta. Aiempaa kuorokokemusta emme edellytä. Kuorot ottavat mielellään uusia laulajia kaikkiin ääniin.

Seurakuntakuoro harjoittelee torstai-iltaisin klo 17.30 seurakuntakodissa.

Lapsi- ja nuorisokuoro torstaisin klo 18.30 seurakuntakodissa.

Mieslaulajat esiintyvät tarvittaessa veteraanihautauksissa.

Jarkko Häyrynen
Frosteruksenkatu 16