Kirkkoneuvosto 1.3.2017

2.3.2017 12.29

Kirkkoneuvosto käsitteli Raatin tilan määräaloista jätetyt tarjoukset. Raatin tilan kahdesta n. yhden hehtaarin määräalan myynnistä oli ilmoitettu aiemmin lehti-ilmoituksella. Tarjouksia oli mahdollista jättää myös koko n. kahden hehtaarin alueesta.
Tarjouksia oli saapunut viisi. Tarjotut hinnat koko alueesta vaihtelivat 4.200 euron ja 20.000 euron välillä. Kaksi tarjousta oli jätetty myös yhden hehtaarin määräalasta. Kirkkoneuvosto päätti, että Raatin tilasta myydään kaksi n. yhden hehtaarin määräalaa, Satu ja Timo Littowille 10.500 euron hintaan ja Tuija ja Esko Loukkolalle 11.000 euron hintaan.
Seurakunnan omistukseen jää kauppojen jälkeen Raatin tilasta vielä metsä- ja peltomaata.

Kirkkoneuvosto päätti pyytää tarjouksia metsäsuunnitelman laadinnasta vuosille 2018-2027 Metsänhoitoyhdistys Haapavesi-Kärsämäeltä, Otso Metsäpalvelut Oy:ltä, Metsäsuunnittelu Hollanti Oy:ltä ja Arvometsä Oy:ltä.